Uitleg

Wasplaats Waardenburg is de eerste grote doe het zelf truckwash van Nederland. Dit betekent dat wij alle faciliteiten aanbieden die nodig zijn om uw vrachtwagen zelf mee te wassen. Het werkt als volgt:

  1. Word klant door u aan te melden op de  aanmeld pagina  of door ons te bellen.
  2. Wij zullen contact met u opnemen waarna u uitleg en een uniek toegangspasje ontvangt.
  3. Met behulp van uw pas kunt u binnen de openingstijden op ieder gewenst moment bij ons terecht. U checkt gemakkelijk in met uw pas aan de achterkant van de washal waarna de roldeur automatisch zal opengaan.
  4. Zodra u binnen bent gaat de tijd lopen en kunt u alle aanwezige faciliteiten naar wens gebruiken.
  5. Zodra u klaar bent, kunt de washal weer verlaten door bij de voordeur uit checken met uw pas waarna de roldeur zal opengaan. Bij het verlaten van de washal kunt u de osmoseboog gebruiken welke na 20 seconde zal beginnen met sproeien. De osmoseboog zal na 1 minuut weer automatisch stoppen waarna de deur automatisch achter u sluit.
  6. Wanneer u uitcheckt zal de totale tijd dat u binnen bent geregistreerd worden waarna u een factuur voor de betaling toegezonden krijgt. U rekent af voor de minuten die u aanwezig bent geweest in de washal min 2 minuten in en uitrij tijd. Tevens krijgt u korting als u een half uur of een uur gebruik hebt gemaakt van de washal.

Prijzen

€1,10 per minuut excl. btw
€30,- per half uur excl. btw
€55,- per uur excl. btw
Als u meer dan een uur binnen bent
€0.95 per minuut excl. btw

U rekent bij ons af per minuut die u binnen bent in de washal. Tevens krijgt u korting wanneer u langer dan een half uur binnen bent. Als u meer dan een uur binnen bent gaat het kortingstarief van €0.95 (excl. btw) in.

Faciliteiten

washal Wasplaats Waardenburg
Wasplaats waardenburg inschuimen
Afspuiten wasplaats waardenburg
Borstelmachine van wasplaatswaardenburg
Osmose water vlekvrij boog Wasplaats waardenburg
Trap van wasplaatswaardenburg

Washal

Overdekte washal van 27 meter lang welke ruimschoots plaats biedt aan uw voertuig.

Schuimlans 2x

Met behulp van de schuimlans schuimt u uw vrachtwagen gemakkelijk in waarna u kunt beginnen met wassen.

Hogedrukspuit 2x

Met behulp van de hogedrukspuit spuit u uw vrachtwagen gemakkelijk en snel weer schoon

Borstelmachine

Met de borstelmachine wast u de zijkant van uw oplegger en vrachtwagen in 1 keer. De borstelmachine staat op wielen waardoor u hem zelf naar ieder gewenste positie kan verplaatsen.

Osmoseboog

De osmoseboog bevindt zich aan het einde van de washal welke u kunt gebruiken tijdens het wegrijden. Osmose water is behandeld en gefilterd water waardoor uw vrachtwagen vlekvrij zal opdrogen.

Trap

Verrijdbare trap met een stahoogte van 2.5 meter. Waardoor u probleemloos de hoogste plekken van uw voertuig kunt wassen.